Öğrenciler Atatürk İçin Koştu

Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Atatürk Kır Koşusu’nda kıyasıya mücadele eden Bayrampaşalı öğrenciler, profesyonel atletlere taş çıkarttı. Koşunun ardından, dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından takdim edildi.

Öğrenciler Atatürk İçin Koştu

Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediye Başkanlığı ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Atatürk Kır Koşusu’ Çetin Emeç Stadı’nda yapıldı. Koşuda ortaokul ve lise öğrencileri dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen koşuda yüzlerce öğrenci okulları için ter döktü. Koşunun ardından düzenlenen törende, dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından takdim edildi.