Kosovalı komutandan Aydıner’e ziyaret

Kosova Güvenlik Kuvveti Komutanı Korgeneral Bashkim Jashari, Ankara’daki temaslarının ardından Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Başkan Aydıner ve Jashari, daha sonra Şehit Adem Yaşari Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Kosovalı komutandan Aydıner’e ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere resmi davetli olarak Türkiye’ye gelen Kosova Güvenlik Kuvveti Komutanı Korgeneral Bashkim Jashari, Ankara’daki temaslarının ardından Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Misafirini kapıda törenle karşılayan Başkan Aydıner, Jashari’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Jashari de göstermiş olduğu misafirperverlik için Aydıner’e teşekkür etti. Ziyaret boyunca Türkiye ve Kosova üzerine keyifli bir sohbet eden Aydıner ve Jashari, ziyaretin sonunda birbirlerine hediye takdim etti.

Ziyaret sırasında Bayrampaşa belediye başkan yardımcıları Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Tüfekçi, Ahmet Kumbasar ve Yalçın Sırakaya ile Kosova Delegasyonu da hazır bulundu.

Ziyaretin ardından Başkan Aydıner ve Jashari, Şehit Adem Yaşari Parkı’na geçerek burada incelemelerde bulundu ve Adem Yaşari’nin biyografisinin yazılı olduğu alana çiçek bıraktı.