GÜNDÜZLÜ ENGELLİ BAKIM MERKEZİ

GÜNDÜZLÜ ENGELLİ BAKIM MERKEZİ

“Gözünüz arkada kalmasın, onlar artık bize emanet” sloganıyla engelli vatandaşlarımız ve aileleri için hayata geçirdiğimiz ‘Gündüzlü Engelli Bakım Merkezimizi’ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un da katılımıyla Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı içinde hizmete açtık.

Engelli vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği merkezimize aileler gönül rahatlığı ile engelli çocuklarını ya da yakınlarını günübirlik bırakabilecekler. Toplam 15 kişilik bir ekip ile 13 yaş üstündeki tüm engellilere hizmet veren 2 katlı Gündüzlü Engelli Bakım Merkezimizde idari odaların yanında 2 etkinlik sınıfı, 2 dinlenme odası, birer tane de sosyal servis ve bireysel görüşme odası yer alıyor. Öte yandan bakım merkezinin bulunduğu parkı da  yakın zamanda'Engelli Parkı'na dönüştürmeyi planlıyoruz.

İletişim: 0(212) 563 10 61

PROJE GALERİ