Gençlerle Boğaz’da iftar

Öğrencilerin YKS ücretlerini karşılayan Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de onları Boğaz turuna çıkardı. Yaklaşan üniversite sınavı öncesi Boğaz turunda gönüllerince eğlenen ve stres atan gençler, ardından da teknede iftar yaptı. Tura katılarak gençlerin mutluluğuna ortak olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bizim en büyük zenginliğimiz pırıl pırıl gençliğimiz. Milli ve manevi değerlerimize bağlı gençlerimizle gurur duyuyorum” dedi.

Gençlerle Boğaz’da iftar

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri 7’den 70’e her yaş grubuna özel programlarla devam ediyor. Daha önce öğrencilerin YKS ücretlerini karşılayan Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de onları etkinlikler kapsamında, Bayrampaşa Gençlik Meclisi’nin organizasyonu ile Boğaz turuna çıkardı.

Yaklaşan üniversite sınavı öncesi Boğaz turunda gönüllerince eğlenen ve stres atan gençler, ardından da teknede iftar yaptı. Tura katılarak gençlerin mutluluğuna ortak olan Başkan Atila Aydıner, “Ramazan’ın maneviyat dolu atmosferinde sevgili gençlerimizle Boğaz turunda bir araya geldik. Gençlerimizin enerjisi çok yüksek. Bizim en büyük zenginliğimiz pırıl pırıl gençliğimiz. Milli ve manevi değerlerimize bağlı gençlerimizle gurur duyuyorum. Bu vesileyle YKS’ye girecek sevgili öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.