Bayrampaşa’da Rumeli-Balkan buluşması

Bayrampaşa Belediyesi, bahar etkinlikleri kapsamında Rumeli-Balkan Şenliği düzenledi. Çok sayıda sanatçının sahne aldığı şenlikte Bayrampaşalı’lar doyasıya eğlendi. İlçe protokolü ile birlikte şenliğe katılan Başkan Atila Aydıner, “Balkanların baş şehri Bayrampaşa’da güzel bir Rumeli-Balkan buluşmasına ev sahipliği yaptık. Oldukça mutluyuz. Biz Anadolu’dan Balkanlara büyük bir aileyiz” dedi.

Bayrampaşa’da Rumeli-Balkan buluşması

Bayrampaşa Belediyesi ilçedeki Rumeli ve Balkan sivil toplum kuruluşları ile birlikte Çetin Emeç Stadı’nın yanında Rumeli Balkan Bahar Şenliği düzenledi. Bahattin Güler (Beyo), Erhan Dörtkardeş, Halil Eser, Mecit Şenol, Rumeli Doğan, Rumeli Ekrem, Rumeli Yakup, Samet Güneş ile Uykan Albayrak’ın sahne aldığı ve halk oyunlarının oynandığı şenlikte Bayrampaşalı’lar doyasıya eğlendi. İlçe protokolü ve STK temsilcileri ile birlikte şenliğe katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Balkanların baş şehri Bayrampaşa’da güzel bir Rumeli-Balkan buluşmasına ev sahipliği yaptık. Oldukça mutluyuz. Biz Anadolu’dan Balkanlara büyük bir aileyiz” dedi.

Şenliğe Başkan Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Kamuran Atakan, Rumeli Balkan Dernekleri Platformu Başkanı Sadettin Kurtuluş, Rumeli Balkan Derneği Genel Başkanı Adnan Şahinler, Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal ve çok sayıda vatandaş katıldı.