Gazilere Büyük Jest

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki 78 gaziye törenle ‘gazi kıyafeti’ hediye ederek onlara büyük bir jest yaptı. Törende konuşan Başkan Atila Aydıner, “Kahraman gazilerimize milletçe büyük bir vefa borcumuz var. Gazilerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, Allah onlardan razı olsun” dedi.

Gazilere Büyük Jest

Bayrampaşa Belediyesi, ilçede yaşayan 78 gaziye törenle ‘gazi kıyafeti’ hediye etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde belediye kültür salonunda düzenlenen törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Emekli Albay Ahmet Kendigel ile gaziler ve yakınları katıldı.

Törende gazilere kıyafetlerini takdim eden Başkan Atila Aydıner, “Kahraman gazilerimize milletçe büyük bir vefa borcumuz var. Vatanlarını bedenlerinden üstün tutan değerli gazilerimize ‘gazi kıyafeti’ hediye etmek istedik ve bugün de bu kıyafetleri kendilerine takdim ettik.  Ne yaparsak yapalım, onlara olan borçlarımızı asla ödeyemeyiz. Allah onlardan razı olsun. Gazilerimiz ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, onlarla sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenlenen törenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten gaziler de Başkan Atila Aydıner’e teşekkür ettiler.

ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021