Bayrampaşa’da Arif Şentürk Rüzgârı Esti

Rumeli türkülerinin efsane yorumcusu Arif Şentürk, Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Sahnede birbirinden güzel türküler seslendiren Şentürk’e zaman zaman Rumeli Ekrem de eşlik etti. Konsere katılan ve Şentürk’e çiçek takdim eden Başkan Atila Aydıner, “Arif Şentürk, tam 54 yıldır sanatımıza değer katan büyük bir değer” dedi.

Bayrampaşa’da Arif Şentürk Rüzgârı Esti

Rumeli türkülerinin efsane yorumcusu Arif Şentürk, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında,  Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Sahnede birbirinden güzel türküler seslendiren ve Bayrampaşalılara unutulmaz bir akşam yaşatan usta sanatçı Şentürk’e zaman zaman Rumeli Ekrem de eşlik etti. Konsere katılan ve Şentürk’e çiçek takdim eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Arif Şentürk, tam 54 yıldır sanatımıza değer katan büyük bir değer” dedi.

ATİLA AYDINER

T.C. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı - 2021